Skip to main content

Seuran esittely

Jalkapallo- ja futsalseura

Piikkiön Palloseura – monipuolinen arjen liikuttaja

Piikkiön Palloseura on eloisa ja perinteikäs Piikkiön ja sen lähialueiden lasten, nuorten ja aikuisten jalkapallo- ja futsalseura. Musta-puna-valkoiset peliasut ja PiPS logo ovat vuosien varrelta tuttuja niin nuorille kuin jo ikääntyneemmillekin jalkapallon ja futsalin ystäville.

PiPS perustettiin vuonna 1956. Tuolloin seurassa pelattiin muun muassa mitä. millä-luvulle tultaessa seura alkoi pikkuhiljaa erikoistua jalkapalloseuraksi, ja vihreän nurmen viitoittamaa tietä seurassa kuljetaan tänäkin päivänä. Futsal seuran arkeen tuli xxxx vuonna ja tällä hetkellä meillä on eniten futsalpeliryhmiä Varsinais-Suomessa.

PiPS on Suomen Palloliiton ja LiiKun jäsenseura.

PiPSissä on yli 530 innokasta eri-ikäistä jäsentä (2023). Aktiivista toimintaa on tarjolla 5-18 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien juniorijoukkueissa lähes jokaisessa ikäluokassa, aikuisten edustus- ja harrastejoukkueissa sekä alle kouluikäisille suunnatuissa Perhefutiksessa ja Minifutiksessa.

Seura toimii lisäksi päiväkotilaisten, koululaisten ja perheiden liikuttajana. PiPSiläiset pitävät alakouluille futisliikuntatunteja, käyvät Piikkiön päiväkotien jalkapallotuokioissa liikuttamassa lapsia ja vetävät Naisten kuntofutista ja miesten ikämiehille futista.

PiPS on harrastajaseura, joka  tarjoaa pelaajilleen mukavan harrastuksen laadukkaassa ja turvallisessa ympäristössä. PiPSissä toiminnan kulmakivinä ovat turvallisuus, kehittyvä ja yhteisöllisyys. Seura kokee tärkeäksi oman vastuunsa pienten ihmistaimien kasvatuksesta: ryhmässä toimimista, muiden huomioon ottamista ja jalkapallon teknisiä ja taktisia asioita opetellaan runsaan pelaamisen ja hauskan, iloa tuottavan, yhteisen harrastamisen avulla.

Yhteistyössä