Skip to main content

Pelajaana tai harrastajana

Uuden harrastajan infopaketti. Miten pääset harrastamaan ja mitä tarvitset harrastuksessa alkuun.

Tervetuloa pelaamaan reilua jalkapalloa ja futsalia yhdessä!

Etsitkö mukavaa harrastustoimintaa lapsellesi tai itsellesi? Piikkiön Palloseura toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi PiPS Perheeseen! Seuraan pääsee mukaan milloin tahansa, oli sitten kesä tai talvi, syksy tai kevät. Ovemme ovat aina avoinna!

Mitä PiPS tarjoaa pelaajilleen?
 • Rutkasti uusia ystäviä
 • Liikunnan riemua
 • Yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta, PiPS perheen
 • Laadukkaan, kehittyvän valmennuksen
 • Hyvät olosuhteet
 • Turvallisen harrastusympäristön
 • Kesäleirin ja futisviikon
 • Mahdollisuus kehittyä kykytreeneissä
Piikkiön Palloseurassa on joukkueet lapsille ja nuorille sekä kilpa- ja harrastejoukkueet naisille ja miehille.
Joukkuetoiminnan lisäksi  Piikkiön Palloseura järjestää myös Perhefutista, Minifutista, leirejä sekä Futisviikkoa. Tapahtumien lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä:

 

Uusi harrastus lapselle Perhefutiksen kautta
Pienet lapset, noin 3-6-vuotiaat liittyvät PiPSiin yleensä seuran Perhefutiksen tai Minifutiksen kautta. Mikäli lapsi on aloittelija, suosittelemme tutustumaan jalkapallon saloihin tätä kautta. Tämä ”Kivaa kerran viikossa” -Minifutis on oiva tapa tutustua jalkapallon hienouteen leikkien ja pelailujen kautta. Minifutiksen lisätiedot ja ilmoittautuminen:  Minifutikseen voi aloittaa myös kesken kauden.
Kesän Perhefutiksessa lapsi ja vanhempi pääsevät yhdessä kokemaan hauskoja hetkiä liikunnan ja jalkapallon parissa. Perhefutiksessa liikutaan ja tehdään kaikki yhdessä oman lapsen kanssa lapsen ehdoilla. Perhefutiksessa tärkeintä on liikunnan ilo sekä esimerkin voima. Perheet pääsevät kohtaamaan toisiaan sekä liikkumaan laadukkaassa ohjauksessa. Perhefutista on toukokuusta elokuuhun ja siinä pääsee
Ennen ilmoittautumista joukkueeseen
 1. Tutustu toimintaamme Meidän PiPS sivun alta
 2. Etsi ikäluokkasi Joukkueet-kohdasta
 3. Tarkista joukkueesi tiedot joukkueen omalta sivulta
 4. Käy läpi harrastuksen kustannukset: Seuran jäsen- ja pelaajamaksu
Joukkueeseen ilmoittautuminen

Joukkueeseen on mahdollista liittyä suoraan ilmoittautumalla heti (linkki joukkueen sivulla), tai kokeilun kautta. Koska PiPSin harjoitukset ovat avoimia, voi joukkueen harjoituksiin tulla milloin vain kokeilemaan. Kokeilla voi kaksi viikkoa veloituksetta, ilman sitoutumista. Kokeilusta on aina ilmoitettava etukäteen joukkueen vastuuvalmentajalle/joukkueenjohttajalle.

Kun pelaaja päättää kokeilujakson jälkeen jatkaa joukkueessa, pyydämme ilmoittamaan jatkosta joukkueenjohtajalle, jotta pelaaja voidaan ottaa virallisesti mukaan joukkueen toimintaan, ja jotta pelaajalle voidaan tilata varusteita sekä lisenssi.

Mikäli pelaaja on jossain muussa seurassa jäsenenä, tulee hänestä tehdä pelaajasiirto Pelipaikassa.
Ole tässä tapauksessa yhteydessä seuran  toiminnanohjaajan, yhteystiedot alla.

Lisätiedot 

Peli- ja harjoitteluvarusteet: Aluksi pelaaja tarvitsee vain lenkkarit, urheiluasusteen (verkkarit tms.) ja vesipullon. Vastuuvalmentajalta kannattaa etukäteen varmistaa,  missä harjoitukset ovat. Kun pelaaja päättää jatkaa joukkueessa, tulee hankintaan jalkapallokengät, säärisuojat, mahdolliset joukkueen treeni/pelivarusteet sekä pallo (koko 3 aloittavilla ikäluokilla).

Seuratoimintaoppaan tarkoituksena on antaa pelaajalla ja huoltajalle tietoa seuran sekä joukkueen toimintatavoista Piikkiön Palloseurassa.

Yhteys: Toiminnanohjaaja, toimisto tai ikäluokan joukkueenjohtaja.
Heli Paakki, toiminnnaohjaaja, heli.paakki@pips.fi, puh. 050 4342496​ / heli.paakki@pips.fi. Joukkueenjohtajien yhteystiedot joukkuesivuilla.