Skip to main content

Joukkueen vapaaehtoistoimijaksi

Joukkueen arkea pyörittää vapaaehtoisten toimihenkilötiimi, joka valitaan vanhempainillassa.

Mitä PiPS tarjoaa toimihenkilöilleen?
  • Rutkasti uusia ystäviä
  • Liikunnan riemua
  • Yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta, PiPS perheen
  • Hyvät olosuhteet
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua haluamallasi tavalla
  • Mahdollisuuden olla mahdollistamassa upeaa harrastusta
  • Jatkuvan tuen seuralta ja muilta toimihenkilöiltä
  • Vaihtoehdon olla mukana harrastuksessa, vaikka itse urheilu ei enää innosta tai ole mahdollista

Haluatko mukaan seuratoimintaan? Kiinnostaako valmennus? Vai ehkäpä joukkueenjohtajan tai huoltajan tehtävät? Tai jotain ihan muuta? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan PiPS perheeseen! Tekijöitä tarvitaan aina seuratoiminnan joka saralla, ei siis ole väliä haluatko valmentajaksi tai vaikkapa futismummoksi mukaan auttelemaan pienten harjoituksiin. Mietitään yhdessä mikä olisi juuri sinun roolisi tässä iloisessa PiPS-perheessä!

Joukkueen arkea pyörittää vapaaehtoisten toimihenkilötiimi, joka valitaan vanhempainillassa. Toimihenkilötiimissä toimii vanhemmista valitut joukkueenjohtaja, valmentajat, rahastonhoitaja ja mahdollisesti muitakin tehtäviä varten valittuja vanhempia.

Joukkueenjohtaja

Joukkueenjohtaja toimii valmentajien ja joukkueen sekä vanhempien apuna. Hän on myös linkki seuraan. Joukkuejohtajaan voi aina olla yhteydessä, kun on jotain kysyttävää.

Valmentajat

Valmentajat johtavat ja ohjaavat harjoituksia ja pelejä. Joukkueessa on usein yksi päävalmentaja ja hänen apuna apuvalmentajia.

Rahastonhoitaja

Rahastonhoitaja huolehtii joukkueen  tilistä ja maksuista.

Huoltajat

Huoltajan tehtäviin kuuluu olla apuna harjoituksissa ja peleissä. Huoltaja huolehtii usein joukkueen varusteista ja ensiavusta

Muut tehtävät

Vanhempainillassa määritellään joukkueen muut tehtävät ja niihin vastuuhenkilöt. Tälläisiä voi olla esimerkiksi: varainhankintavastaava, joka huolehtii joukkueen sisäisestä varainhankinnasta. Buffettivastaava, joka koordinoi joukkueen kotipelit.