Perhefutis

TULE MUKAAN PERHEFUTIKSEEN!

Perhefutis on 2-6-vuotiaille lapsille suunnattu lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa pelien ja leikkien avulla on tarkoitus luoda miellyttäviä hetkiä liikunnan ja jalkapallon parissa. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiirettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

 

  • Pääset liikkumaan ja pelaamaan oman lapsesi kanssa. Halutessasi voit itsekin hikoilla ja hengästyä.
  • Opettelemme sekä jalkapallotaitoja että monipuolisesti liikuntataitoja innostavien leikkien ja pelien avulla sekä opetamme lapsia ryhmässä toimimiseen.
  • Saat lapsen kanssa hyvän harrastuksen ja uusia ystäviä (ja sinä tutustut saman ikäisten lasten vanhempiin) sekä lapsesi saa hyvän pohjan liikunnalliselle elämäntavalle ja kipinän jalkapallon harrastamiselle.

Miten mukaan?

Ilmoittautuminen keskiviikon klo 17-17.45 Perhefutisryhmään

Ilmoittautuminen keskiviikon klo 18-18.45 Perhefutisryhmään

Kenelle?
Perhefutis on 2-6-vuotiaille lapsille suunnattu lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa pelien ja leikkien avulla on tarkoitus luoda miellyttäviä hetkiä liikunnan ja jalkapallon parissa.

Missä?
Perhefutista on alkuun POP Pankki Areenalla, Vanha Viipurintie 84, ja kun nurmi vihertää, niin siirrymme Puostan nurmikentällä, Puostantie 1 Piikkiö.

Milloin?
Keskiviikkoisin alkaen 10.5.2023. Perhefutisryhmiä on kaksi: klo 17-17:45 ja klo 18-18:45. Yhden kerran pituus on 45 minuuttia. Taukoa on 5.-12.7. Toiminta käsittää yhteensä 15 ohjattua kertaa toukokuusta elokuuhun, 10.5.-30.8.2023.

Mitä tarvitsee mukaan?
Lapselle ja aikuiselle säänmukaiset ja liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät. Lisäksi oma pallo ja juomapullo.

Mitä maksaa?
75euroa koko kesäkausi 10.5.-30.8.2023. Harjoitukset on kerran viikossa. Hintaan sisältyy lapselle SPL:n korttelipassi ja vakuutus, ohjaus ja seuran t-paita sekä aikuiselle SPL:n harrastepassi. Sisaruksen osallistumismaksu on 60e, kun toinen sisarus on myös Perhefutiksessa. Lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi.

Vinkkaa myös kavereilllesi Perhefutiksesta.

Minifutiksen vanhemmille on luotu WhatsApp-ryhmä ja siihen saa kutsulinkin ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

 

Mikäli tulee kysymyksiä, niin olen viestin/puhelun päässä.

 

Heli Paakki, PiPSin toiminnanohjaaja

heli.paakki@pips.fi

0456735602