Skip to main content

Päiväkoti- ja koulufutis

Tarjoamme jalkapallotoimintaa eri muodoissa päiväkoti-, eskari- ja kouluryhmille. Jos kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä!

päiväkotifutistunnit

Päiväkotifutistunneilla lapset pääsevät kokeilemaan ja oppimaan jalkapallotaitoja ja pelaamista hauskalla tavalla oman tutun päiväkotiryhmän kanssa. Samalla päiväkodin opettajat ja ohjaajat saavat vinkkejä lasten jalkapallo-opetukseen.

Futistunnin kesto on yhdelle ryhmälle noin 45 min ja valmennuksesta vastaa seuratyöntekijät Heli Paakki ja Mikko Salonen. Futistunnit voidaan järjestää päiväkodin pihalla. lähikentällä tai puistossa. Futistunnilla tärkeintä on innostava ja kannustava ilmapiiri sekä monipuolinen liikunta. Jokainen lapsi saa onnistumisia jalkapallon parissa ja varmasti punaiset posket.

Varaa futistunti omalle päiväkotiryhmällesi ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai viestillä. Mikäli tulee jotain kysyttävää, niin rohkeasti vaan viestiä.

Ota yhteyttä ja katsotaan teidän ryhmälle hyvä ajankohta:

Heli Paakki, Piikkiön Palloseuran toiminnanohjaaja, 050 4342496, heli.paakki@pips.fi

Koulufutis

Koulufutistunnit on rakennettu hauskasti: pienpelejä, kisailuja ja jalkapallotaitojen oppimista rennossa ilmapiirissä.  Koululaiset pääsevät kokeilemaan ja oppimaan jalkapallotaitoja ja pelaamista hauskalla tavalla oman tutun luokan  kanssa. Samalla opettajat ja ohjaajat saavat vinkkejä  jalkapallo- ja liikuntatuntien pitämiseen.

Talvella sisäliikunta onnistuu liikuntasalissa ja silloin on mahdollista pelata futsalia.

Futistunnin kesto on yhdelle ryhmälle noin 45 min ai 1,5 tuntia tja valmennuksesta vastaa seuratyöntekijät Heli Paakki ja Mikko Salonen.  Futistunnilla tärkeintä on innostava ja kannustava ilmapiiri sekä monipuolinen liikunta. Jokainen lapsi saa onnistumisia jalkapallon parissa ja varmasti punaiset posket.

Varaa futistunti omalle koululuokalla ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai viestillä. Mikäli tulee jotain kysyttävää, niin rohkeasti vaan viestiä.

Ota yhteyttä ja katsotaan teidän ryhmälle hyvä ajankohta:

Heli Paakki, Piikkiön Palloseuran toiminnanohjaaja, 050 4342496, heli.paakki@pips.fi

Päiväkotifutispäivä Piikkiön päiväkodeille

Kutsumme piikkiöläiset päiväkodit toukokuussa perinteiseen Päiväkotifutispäivään Piikkiön Liikuntahallin kentälle. Kentälle on rakennettu hauskoja tehtäväpisteitä, joissa lapset pääsevät erilaisilla harjoitteilla kokeilemaan omia taitojaan ryhmän tuella. Tehtäväpisteissä ohjauksen hoitavat seuramme nuoret pelaajat ja päiväkotifutiksessa on mukana seuratyöntekijöitä. Bussikyydit tapahtumaan ja takaisin järjestyy seuran puolesta.

Päiväkotifutiksen päätteeksi lapset saavat mehua ja pullaa sekä aikuisille on tarjolla kahvia.