Harrasta jalkapalloa

Miksi olemme

Seuran päätehtävänä on toimia nuorten harrastustoiminnassa, tarjota hyvä liikunnallinen harrastus alueen nuorille ja toimia kasvattajaseurana. Piikkiön Palloseura on kaikkien piikkiöläisten seura ikään ja sukupuoleen katsomatta ja tarjoaa koko perheelle elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä. Piikkiön Palloseuran visiona on olla arjen monipuolinen liikuttaja ja missiona on järjestää elämää rakentavaa toimintaa.

Seuramme strategia uudistettiin vuonna 2021 ja sen myötä futisarki seurassamme kehittyy pienin askelin. Seuran arvot, kehittyvä, turvallinen ja yhteisöllinen, halutaan tehdä näkyväksi joukkueiden futisarjessa, seuran hallinnossa, seuran koulutuksissa, viestinnässä ja yhteistyökumppaneiden yhteistyössä.

Miten futisarki pyörii

  1. Johtokunta päättää ja linjaa asioita
  2.  Seuratyöntekijät auttavat joukkueita ja pelaajia sekä hoitavat seura-arkea.
  3.  Joukkueiden vapaaehtoiset toimihenkilöt pyörittävät joukkueiden arkea

 

Tällä hetkellä seurassa on lisenssipelaajaa ja jäsenmaksun maksaneita jäseniä 450-kannatusjäsenet mukaan lukien. PiPS:ssä toimii kaikkiaan 13 nuorten joukkuetta, kuusi miesten joukkuetta ja kaksi Naisten joukkue. Joukkueemme osallistuvat aktiivisesti talvisin futsal-sarjoihin.

Miesten edustusjoukkue pelaa Nelosessa, Vitosessa ja A-junnut Kutosessa. M35, M45 ja M50 joukkueet samoin kuin nuorten joukkueetkin pelaavat Palloliiton Läntisen alueen sarjoissa. 

Joukkuetoiminnan lisäksi

Piikkiön Palloseuran jokavuotisia toimintoja ovat jalkapallopelien lisäksi päiväkotifutis piikkiöläisille päiväkodeille, kesäkuun Futisviikko sekä heinäkuun kesäleiri Harvaluodon leirialueella. Lisäksi perheen pienimmät 2-6-vuotiaat voivat osallistua Perhefutikseen ja Minifutikseen. Uutena pyörii Naisten kuntofutis, jossa on Hiki, hengästyminen ja hymy takuu.

Perhefutis 2-6-vuotiaille

Minifutis

Kesäkuun Futisviikko 3.-6.6.2024, kesäloman startti

Heinäkuun leirit