UUDET ALUEELLISET KORONASUOSITUKSET JA NIIDEN VAIKUTUKSET PIIKKIÖN PALLOSEURAN PELI- JA HARJOITUSTOIMINTAAN

PIIKKIÖN PALLOSEURAN TIEDOTE 2.12.2020

Piikkiön Palloseuran toiminnan osalta alla annetut ohjeet astuvat voimaan heti ja niitä noudatetaan seuran toiminnassa vuoden loppuun asti, mikäli viranomaisohjeistukset eivät muutu.

UUDET ALUEELLISET KORONASUOSITUKSET

Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä kertoi tiistaina 1.12.2020 uusista alueellista koronasuosituksista. Tällä hetkellä Varsinais-Suomi on kiihtymisvaiheessa ja uudet suositukset astuvat voimaan 3.12. ja ovat voimassa 23.12. asti.

SISÄHARJOITTELU

Piikkiön Palloseura keskeyttää sisätiloissa tapahtuvan harjoittelun kokonaan. Keskeytys koskee kaikkia aikuis- ja juniorijoukkueita. Myös Peimari Areenalla tapahtuva harjoittelu keskeytetään joulukuun ajaksi.

Muiden ryhmien tavoin Futisleikkis jää tauolle loppuvuoteen ja toiminta jatkuu vuoden vaihteen jälkeen, jos koronarajoitukset sen sallivat.

ULKOHARJOITTELU

Aikuisjoukkueiden ulkoharjoittelu keskeytetään ohjeistuksen mukaan. Juniorijoukkueet voivat sen sijaan jatkaa ulkoharjoittelua Piikkiön liikuntahallin KHT:lla ja POP Pankki Areenalla. Paikalla harjoitustapahtumissa ovat vain joukkueen välttämättömät toimihenkilöt eli valmennus ja huolto. POP Pankki areenan pukukoppitiloja ei käytetä.

Harjoitteluvuoroissa palataan kesän kenttävuoroihin alkaen maanantaina 7.12.2020. Jos tulee kysyttävää joukkueen kenttävuoroista, olkaa yhteydessä valmennuspäälikkö Atte Mäkeen.

PELITOIMINTA

Kaikki Palloliiton pelitoiminta on keskeytetty 20.12.2020 asti. Keskeytys koskee kaikkia Palloliiton jalkapallo- ja futsal-sarjoja.

Piikkiön Palloseura keskeyttää näin ollen kaiken aikuisten ja juniorien pelitoiminnan. Loppuvuoden aikana ei pelata myöskään harjoituspelejä. Futsal-sarjojen osalta loppuvuonna noudatetaan Palloliiton ohjeistuksia.

Muistutuksena vielä, että harjoituksiin tullaan täysin terveenä. MyClubin käyttö harjoitteluilmoittautumiseen on nyt ehdotonta, jotta olemme tietoisia treeneihin osallistujista.

Tilanne on poikkeuksellinen ja toivotaan, että näillä toimilla voimme jatkaa turvallisesti lasten ja nuorten ulkoharjoittelua. Seuraamme aktiivisesti koronaohjeistusten muuttumista ja infoamme välittömästi muutoksista harjoitteluun.