Harrasta jalkapalloa

Seuran päätehtävänä on toimia nuorten harrastustoiminnassa, tarjota hyvä liikunnallinen harrastus alueen nuorille ja toimia kasvattajaseurana. Piikkiön Palloseura on kaikkien piikkiöläisten seura ikään ja sukupuoleen katsomatta ja tarjoaa koko perheelle elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä. Piikkiön Palloseuran visiona on olla arjen monipuolinen liikuttaja ja missiona on järjestää elämää rakentavaa toimintaa.

Seuramme strategia uudistettiin vuonna 2021 ja sen myötä futisarki seurassamme kehittyy pienin askelin. Seuran arvot, kehittyvä, turvallinen ja yhteisöllinen, halutaan tehdä näkyväksi joukkueiden futisarjessa, seuran hallinnossa, seuran koulutuksissa, viestinnässä ja yhteistyökumppaneiden yhteistyössä.

Tällä hetkellä seurassa on lisenssipelaajaa ja jäsenmaksun maksaneita jäseniä 450-kannatusjäsenet mukaan lukien. PiPS:ssä toimii kaikkiaan 13 nuorten joukkuetta, neljä miesten joukkuetta ja yksi naisten joukkue. Joukkueemme osallistuvat aktiivisesti talvisin futsal-sarjoihin.

Miesten edustusjoukkue pelaa Vitosessa ja reservijoukkue Kutosessa. M35 ja M45 joukkueet samoin kuin nuorten joukkueetkin pelaavat Palloliiton Läntisen alueen sarjoissa. Naisten edustusjoukkue pelaa Kolmosessa.

Piikkiön Palloseuran jokavuotisia toimintoja ovat jalkapallopelien lisäksi päiväkotifutis piikkiöläisten päiväkotien kanssa, jalkapallokoulu 5-11-vuotiaille sekä kesäleiri Harvaluodon leirialueella. Lisäksi perheen pienimmät 3-5-vuotiaat voivat osallistua Perhefutikseen ja Jalkapalloleikkikouluun. Uutena pyörii Naisten kuntofutis, jossa on Hiki, hengästyminen ja hymy takuu.