Relaxion Oy:n ja PiPSin monivuotinen yhteistyö saa jatkoa.

Relaxion ja PiPS ovat solmineet kolme vuotisen jatkosopimuksen monivuotisen yhteistyönsä jatkoksi. Uusi sopimus astuu voimaan tänään 1.4.2022.

”On erityisen hienoa saada jatkaa hyvin toiminutta paikallista urheiluseurayhteistyötä! Relaxionin fysioterapeutit ovat hoitaneet useita PIPSin pelaajia auttaen heitä palaamaan takaisin rakkaan harrastuksensa ja kilpaurheilun pariin. Tätä vammoja ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa toimintaa on ilo päästä jatkamaan ja edelleen kehittämään hyvän yhteistyön merkeissä, toteaa Relaxionin yrittäjä, urheilufysioterapeutti (sert) Samu Kaukoranta”.

Fysioterapiakeskus Relaxion tuottaa kokonaisvaltaisia urheilufysioterapiapalveluja PiPSin jäsenille sopimushintaan. Palvelu koostuu ennaltaehkäisevistä palveluista ja urheilijoiden akuuttien vammojen konsultaatiosta ja hoidosta.

PiPSin joukkueilla on mahdollisuus hyödyntää yhteistyön kautta myös monipuolisia liikkuvuus- ja testauspaketteja osana kokonaisvaltaista harjoittelua. Relaxionilta on tilattavissa myös luentoja ja koulutuksia joukkueelle, toimihenkilöille sekä vanhemmille.

”Olen iloinen, että saamme jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä luotettavan fysioterapia-kumppanin kanssa. Tavoitteena on, että ennaltaehkäisevään toimintaan kiinnitetään tulevina vuosina entistäkin enemmän huomiota, jotta pelaajien rasitus- ja urheiluvammoja voidaan ehkäistä, sanoo seuran puheenjohtaja Mirva Knaapi”