PiPSin Miehet taistelivat paikallisottelusta voiton!

Kolmen ison pettymyksen jälkeen oli takana kaksi laadukasta treeniviikkoa. Oli aika aloittaa isot pelit huutavan kotiyleisön edessä lähestulkoon täydellä rosterilla, kun LTU 2 tuli Piikkiön Bernabeulle vierailulle perjantaina 10.9.2021.

Ensimmäinen puoliaika alkoi mustanuttuisen kotijoukkueen pienellä pyörityksellä ja muutamia paikkojakin saatiin luotua, mutta kaikki kyllä tietävät miten niissä kävi. Vähitellen alkoi peli kuitenkin kääntymään kotijoukkueen maalille, joista tiettyyn hetkeen asti sai ketterä kissa J. Lahtinen torjuntoja tilastoihin. 41 minuutin kohdalla taivaalta kaatui iso saavi kylmää jäävettä. Tilanne 0-1, mutta vain muutamaa minuuttia myöhemmin joukkueen kauden isoin pistemies S. Rastas nikkasi K. Uusitorpan puolenkentän vaparista lukemiksi 1-1. Klassinen koppimaali, eikä puoliajalle meno harmittanutkaan niin paljon.

Kopissa ohjeet olivat selkeät, vähemmän puristamista, polvenkorkuiset syötöt lopetetaan ja pallo laitetaan häkkiin. Tätä lähdettiin toteuttamaan, kunnes vartin pelin jälkeen meni vierailijat uudestaan johtoon ja vain muutamia minuutteja myöhemmin laittoivat he lukemiksi 1-3. Tässä kohtaa joku tarkka saattoi kuulla ison raksahduksen. Huhujen mukaan joku oli jo myymässä omia maalivahdinhanskojaankin. Pian nähtiin PiPSiltä kuitenkin perä-perään kaksi varmaa Puskás-ehdokasta, kun K. Uusitorppa painoi 74. minuutilla pallon lähes puolenkentän vaparista sisään ja vain kaksi minuuttia myöhemmin A. Myllylä iski tilanteen tasoihin. Vartti jäljellä ja unelma eli yhä. Kauhunhetkiltä ei omassa päässä vältytty, mutta kaikkien onneksi, otti tolpanvartija Lahtinen kaiken kiinni. Yhdeksännelläkymmenennellä peliminuutilla sai PiPS noin 40 metristä vaparin, jonka jälkitilanteesta K. Uusitorppa painoi pallon maaliin ja hetkeä myöhemmin voitiin voitonjuhlat aloittaa.

 

 

Vaikka tällä kertaa saattoikin kauden isoin comeback tulla tähtien ollessa kohdallaan, ei niin tule loppukautta olemaan, vaan joukkueen pitää yleisesti parantaa otteitaan. Unelma elää yhä, mutta Neloseen ei näillä peleillä ole asiaa. Seuraava peli PiPS – FC Boda on perjantaina 17.9. klo 19, muistakaa tulla seuraamaan peliä!

-P. Kilpeläinen ja P. Leppänen-