PiPSin päivitetty tiedote harjoitustoimintaan ja uudet koronasuositukset

PIIKKIÖN PALLOSEURAN PÄIVITETTY TIEDOTE 6.1.2021

Piikkiön Palloseuran toiminnan osalta alla annetut ohjeet astuvat voimaan 6.1.2021 ja niitä noudatetaan seuran toiminnassa 24.1.2021 asti, mikäli viranomaisohjeistukset eivät muutu.

Alueelliset koronasuositukset

Varsinais-Suomi on edelleen leviämisvaiheessa. Tiistaina 5.1.2021 kokoontunut Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä jatkoi lähes kaikkia aiempia suosituksiaan 24.1.2021 saakka.

Ulkoharjoittelu

Piikkiön Palloseuran alle 20-vuotiaiden ulkoharjoittelu voi jatkua pienryhmissä. Ulkoharjoittelutapahtumaan voi osallistua maksimissaan 10 henkilöä. Pienryhmäharjoittelu toteutetaan turvavälein ja ilman lähikontakteja eli pelaaminen on kielletty.

Sisäharjoittelu

Sisäliikuntapaikat aukeavat Kaarinassa alle 20-vuotiaiden toiminnalle 7.1.2021, joten siitä alkaen alle 20-vuotiaat voivat harjoitella sisätiloissa pienryhmissä. Sisäharjoittelutapahtumaan voi osallistua maksimissaan 10 henkilöä. Pienryhmäharjoittelu toteutetaan turvavälein ja ilman lähikontakteja eli pelaaminen on kielletty. Kaarinassa on voimassa maskinkäyttösuositus kaikille yli 15-vuotiaille muun kuin urheilusuorituksen aikana.

Pelitoiminta

Palloliiton pelitoiminta on edelleen keskeytetty. Tammikuun alussa ei pelata myöskään harjoituspelejä.

Seuraamme aktiivisesti koronaohjeistusten muuttumista ja infoamme välittömästi muutoksista harjoitteluun ja pelitoimintaan.