Perhefutis – pääset liikkumaan ja pelaamaan oman lapsesi kanssa

”Viime kesän Perhefutiksessa oli parasta lasten riemu, liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen. Naapurit kertoivat osallistuvansa Perhefutikseen ja niin mekin päätimme osallistua. Ilmoittautuminen sujui vaivattomasti myClubin kautta. 

Nuorekkaat ja pätevät ohjaajat sytyttivät kipinän jalkapalloon. Eemil pelaa PiPSin 13-14 joukkueessa ja on todella innoissaan jalkapallosta. Eelis myös haaveilee jalkapalloharrastuksesta.

Kehitysidea kesän 2022 Perhefutikselle: leikkimielinen turnaus kunnon pelikentällä ja kivat pienet palkinnot kaikille ja mehutarjoilut päälle.”

– Eelis 5v, Eemil 7v ja äiti

 

Kesän 2022 Perhefutiksen ilmoittautuminen aukeaa maaliskuussa. Tässä linkki Perhefutiksen sivuille.

 

PiPSin Perhefutiksessa pääset liikkumaan ja pelaamaan oman lapsesi kanssa. Opettelemme sekä jalkapallotaitoja että monipuolisesti liikuntataitoja innostavien leikkien leikkien ja pelien avulla sekä opetamme lapsia ryhmässä toimimiseen. Saat lapsen kanssa hyvän harrastuksen ja uusia ystäviä (ja sinä tutustut samanikäisten lasten vanhempiin) sekä lapsesi saa hyvän pohjan liikunnalliselle elämäntavalle ja kipinän jalkapallon harrastamiselle.