Perhefutiskausi päättyi mitaleihin

Puostassa riitti tänä kesänä keskiviikkoiltaisin vauhtia kun perheen pienimmät futarit valtasivat nurmikentän. Perhefutiksessa iloittiin yhdessä tekemisestä ja liikkumisesta oppien siinä sivussa hiukan jalkapallon ja ryhmätoiminnan alkeita leikin kautta. Ryhmässä oli hyvin eri-ikäisiä, 2-6 vuotiaita lapsia, mutta kun harjoitteet olivat pääasiassa oman vanhemman kanssa parina tehtäviä, pystyivät vanhemmat soveltamaan niitä sopivasti oman lapsen tasolle sopiviksi.

Perhefutiksessa leikittiin ja kisailtiin paljon, temppuiltiin niin radalla kuin vanhemman kanssa ja pelailtiin jalkapalloa. Monet jäivät vielä vuoron jälkeen kentälle potkimaan omatoimisesti eli energiaa tässä porukassa riitti, vaikka ennätyslämpimät kesäsäät saivat ainakin ohjaajat hikoilemaan ja leikkeihin yritettiin ottaa erilaisia vesi-osioita mukaan pientä viilennystä tuomaan.

Harjoitusten pohjana oli Suomen Palloliiton ja WV:n Perhefutis-ohjelma. Vetäjinä toimivat vuorotellen juniorijoukkueidemme valmentajat sekä apuohjaajina Lions Club Piikkiön ja Turun seudun OP:n tuella palkatut kesätyöntekijämme. Paikallisiksi sponsoreiksi varusteisiin saimme Raision Ikean, Volkswagen Center Turun ja Piikkiön uuden K-kauppiaan, Timon.