Perhefutis 2020, Ilmoittaudu mukaan! Lisää aikoja

Perhefutiksesta on tullut runsaasti kyselyitä. Nyt tarkistamme mahdollisuutta kolmannelle ryhmälle. Kun tähän ryhmään saadaan 15 innokasta lasta mukaan niin ryhmä toteutuu. Tämä ryhmä kokoontuu torstaisin klo 17.30. ♥️

Perhefutis on 3-6-vuotiaille lapsille suunnattu lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa pelien ja leikkien avulla on tarkoitus luoda miellyttäviä hetkiä liikunnan ja jalkapallon parissa. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Perhefutis alkaa 21.5.2020 klo 17.30 Puostan nurmikentällä, Puostantie 1, Piikkiö.

Toiminta käsittää yhteensä 12 ohjattua kertaa elokuulle asti. Juhannusviikolla on tauko. Yhden kerran pituus on 45 minuuttia. Vuoron jälkeen kentällä on mahdollista jatkaa omatoimista puuhaamista, mikäli energiaa riittää. Ohjaajina toimivat viime vuodesta tutut vetäjät.

Perhefutis maksaa 60 euroa per lapsi. Maksu sisältää SPL:n korttelipassin ja vakuutuksen, ohjauksen sekä t-paidan. Sisaralennus on 10% toisen tai useamman lapsen maksusta.

 

Ole nopea, sillä mukaan mahtuu ainoastaan 25 ensimmäistä ilmoittautunutta. Mukaan mahtuneille lähetetään erillinen vahvistus.😊

 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

https://forms.gle/Yj77RHqBfHRpnKnC8

 


Viime vuonna suuren suosion saanut perhefutis on täällä taas. Perhefutis on 3-6-vuotiaille lapsille suunnattu lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa pelien ja leikkien avulla on tarkoitus luoda miellyttäviä hetkiä liikunnan ja jalkapallon parissa. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Perhefutis alkaa 20.5.2020 kahdella ryhmällä Puostan nurmikentällä:

Toiminta käsittää yhteensä 12 ohjattua kertaa elokuulle asti. Juhannusviikolla on tauko. Yhden kerran pituus on 45 minuuttia. Vuoron jälkeen kentällä on mahdollista jatkaa omatoimista puuhaamista, mikäli energiaa riittää. Ohjaajina toimivat seuramme valmentajat, apunaan nuoret apuohjaajat.

 

Perhefutis maksaa 60 euroa per lapsi. Maksu sisältää SPL:n korttelipassin ja vakuutuksen, ohjauksen sekä t-paidan.

 

Ole nopea, sillä mukaan mahtuu molempiin ryhmiin ainoastaan 25 ensimmäistä ilmoittautunutta. Mukaan mahtuneille lähetetään erillinen vahvistus.😊

Klo 17.30 täynnä

Klo 18.30