Kesä 2021, perhefutis, jalkapallokoulun minipäiväleiri ja kesäleiri

Kesä 2021, mitä kivaa vois tehdä? Meillä on tarjolla miellyttäviä hetkiä liikunnan ja jalkapallon parissa: perhefutis, jalkapallokoulun minipäiväleiri ja kesäleiri. Perhefutiksen ilmoittautuminen on avattu ja alla on linkit ilmoittautumiseen. Jalkapallokoulun minpäiväleirin ilmoittautumiseen pääset tästä ja kesäleirin ilmoittautumiset avautuvat huhtikuun aikana.
 
Perhefutis on 3-6-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa pelien ja leikkien avulla on tarkoitus luoda miellyttäviä hetkiä liikunnan ja jalkapallon parissa. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.
 
Perhefutis alkaa 12.5.2021 Puostan nurmikentällä, Puostantie 1, Piikkiö. Ryhmiä on kaksi klo 17:30 ja klo 18:30.
 
Toiminta käsittää yhteensä 12 ohjattua kertaa 11.8.2021 asti. Taukoa on heinäkuussa 14.7. ja 21.7. Yhden kerran pituus on 45 minuuttia. Vuoron jälkeen kentälle on mahdollista jatkaa omatoimista puuhamista, mikäli energiaa riittää. Ohjaajina toimivat seuramme nuoret vetäjät.
 
 
 
Perhefutis maksaa 60 euroa per lapsi. Maksu sisältää SPL:n korttelipassin, vakuutuksen, ohjauksen ja t-paidan. Toiminta alkaa, jos rajoitukset sen sallivat. Perhefutis laskutetaan vain sen toteutuessa. Mikäli Perhefutis ei rajoitusten takia toteutuisi, ilmoittautujille ei synny kuluja.