Haemme Seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjää

Kaksivuotiseen hankkeeseen haetaan päätoimista valmennuksen kehittäjää

FC Inter, KaaPo, PiPS ja TuNL ovat mukana Palloliiton hankkeessa, jossa pilotoidaan seurayhteistyönä valmennusosaamisen kehittämistä yhdessä Palloliiton alueellisen koulutuspäällikön kanssa. Seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjänä olet keskeinen vaikuttaja sekä hankkeessa olevien seurojen että muiden alueen seurojen valmentajien kouluttamisessa.

Vastaat kokonaisvaltaisesti alueellisen valmentajakoulutuksen organisoinnista ja toteutuksesta. Olet myös kehittämässä seurayhteistyötä ja seurojen omaa valmennusosaamista seurojen linjojen mukaisesti. Mielenkiintoisiin tehtäviisi lukeutuu myös osallistuminen Huuhkaja- ja Helmaripäivien valmentajien koulutuksiin.

Työsi on tärkeä osa alueen jalkapallon kehitystyötä. Pääset edistämään alueen valmennusosaamisen prosesseja siten, että järjestelmä tuottaa erinomaisia valmentajia luomaan positiivisen ja oppimista tukevan toimintaympäristön seuroihin mahdollistaen näin pelaajien kehityksen kohti omaa huippuaan. Koulutuksessa oleville valmentajille luodaan oma henkilökohtainen urapolku ja koulutussuunnitelma.

Kehität valmennusosaamista yhdessä yhteistyöseurojen kouluttajien kanssa. Omaat valmiudet johtaa koulutustoimintoa systemaattisesti ja tapaat mielelläsi alueesi seurojen valmennuspäälliköitä ja valmentajia. Sinulla on intohimoa ja kykyä motivoida valmentajat merkittävään tasonnostoon.

Vuorovaikutustaitosi tekevät vaikutuksen ja ihmisten innostaminen on vahvuutesi. Pedagoginen osaamisesi on erinomaisella tasolla. Sinulla on näkemys nykyaikaisista oppimisjärjestelmistä ja kyky soveltaa niitä lajin valmennusosaamisprosessien kehittämisessä pelaajien ja valmentajien seura-arjessa. Omaat vähintään UEFA A valmentajatutkinnon ja olet hyvin sisällä Ekkono-metodissa. Tehtävän aloitusvaiheessa osallistut Palloliiton kouluttajakoulutuksiin, mutta pääosa työajastasi menee valmentajien kouluttamisessa ja seurojen kehittämisessä.

Seurojen Palloliitto on keskellä suurta muutosta. Käynnistyvä pilotointi tarjoaa mahdollisuuden olla kehittämässä suomalaista jalkapalloa. Tahdommekin tiimiimme ennakkoluulottoman, näkemyksellisen ja rohkean jalkapallon asiantuntijan. Tule mukaan kehittämään alueen valmennusosaamista. Työ alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi 17.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen vesa.maki@fcinter.fi otsikolla ”Seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä”. Liitä hakemukseesi myös CV:si ja palkkatoiveesi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki (040 591 8859)

KaaPon puheenjohtaja Olli Tuominen (040 544 1812)

PiPS:n puheenjohtaja Mirva Knaapi (040 509 0384)

TuNL:n toiminnanjohtaja Teuvo Mäkinen (040 837 7775)