E-jalkapallo tutustumisillat

PiPS on hyväksytty mukaan Palloliiton e-jalkapallon seurapilotointiin ja tarkoituksenamme on järjestää nuorille mahdollisuus tulla kokeilemaan seuran järjestämää e-urheilutoimintaa. PiPSin uuden toimiston yhteyteen on järjestetty tilat E-urheilua varten.

 

Järjestämme E-jalkapallo tutustumisillan pe 28.10. ja PiPS FIFA-turnauksen pe 4.11., joihin toivomme tervetulleeksi kaikki E-urheilusta kiinnostuneet 13-16-vuotiaat nuoret. Osallistujamäärä on rajattu molemmissa 20 henkilöön, joten varaa itsellesi paikka alla olevista ilmoittautumislinkeistä. Tutustumistapahtumissa pääsee pelaamaan FIFA 23 peliä ja kilpailemaan Piikkiön FIFA-mestaruudesta.

 

Tästä ilmoittautuminen E-jalkapallon tutustumisiltaan pe 28.10

 

Tästä ilmoittautuminen PiPS FIFA-turnaukseen pe 4.11.2022

 

E-urheiluinfo vanhemmille ja innokkaille nuorille Teamsin välityksellä ke 19.10. klo 18.30. Reippaan puolituntisen aikana kerromme E-jalkapallopilotista ja saat kysyä toiminnasta ja me vastaamme. Infolinkin saa ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Tutustumisten jälkeen kartoitamme halukkuutta viikottaiseen e-urheiluharrastukseen ja pyrimme myös järjestämään neuvoja pelitaitojen kehittämiseen. Varsinaisen pelaamisen lisäksi opettelemme ryhmänä toimimista ja pelaamisen ajankäyttöä suhteessa arkielämään.