Toiminta

Seuran päätehtävänä on toimia nuorten harrastustoiminnassa, tarjota hyvä liikunnallinen harrastus alueen nuorille ja toimia kasvattajaseurana. PiPS on kaikkien piikkiöläisten seura ikään ja sukupuoleen katsomatta ja tarjoaa koko perheelle elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä.

Tällä hetkellä seurassa on 450 lisenssipelaajaa ja jäsenmaksun maksaneita jäseniä n. 450 -kannatusjäsenet mukaan lukien. Tällä hetkellä PiPS:ssä toimii kaikkiaan n. 12 nuorten, 4 miesten ja 2 naisten joukkuetta.

Edustusjoukkue pelaa 4. divisioonassa, kakkosjoukkue 6. divisioonassa, M35, M45 ja M50 joukkueet samoin kuin nuorten joukkueetkin SPL:n Turun piirin sarjoissa ja aluesarjoissa.

Lisäksi olemme vuonna 2006 aloittaneet ensimmäisenä jalkapalloseurana ns. ”harrastefutis” -toiminnan. Harrastefutis pelaajat eivät osallistu piirin sarjoihin vaan nimensä mukaisesti pelaavat harrastefutista. Toiminnan tavoitteena on aktivoida uudestaan ne nuoret, jotka jostain syystä ovat lopettaneet jalkapallon pelaamisen. Toinen tavoite on luoda muiden lajien harrastajille mahdollisuus pelata futista harrastuksena muiden lajien ohessa. Keväällä 2006 valtakunnallinen TV-kanava teki jutun harrastefutiksestamme!

PiPSin jokavuotisia toimintoja ovat jalkapallopelien lisäksi Päiväkotifutis kunnan päiväkotien kanssa, jalkapallokoulu 5-11 vuotiaille sekä kesäleiri Harvaluodon leirialueella.