Toiminta

Seuran päätehtävänä on toimia nuorten harrastustoiminnassa, tarjota hyvä liikunnallinen harrastus alueen nuorille ja toimia kasvattajaseurana. Piikkiön Palloseura on kaikkien piikkiöläisten seura ikään ja sukupuoleen katsomatta ja tarjoaa koko perheelle elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä. Piikkiön Palloseuran visiona on olla arjen monipuolinen liikuttaja ja missiona on järjestää elämää rakentavaa toimintaa.

Seuramme strategia uudistettiin vuonna 2021 ja sen myötä futisarki seurassamme kehittyy pienin askelin. Uusien arvojemme, kehittyvä, turvallinen ja yhteisöllinen, näkyväksi tekeminen joukkueiden futisarjessa, seuran hallinnossa, seuran koulutuksissa, viestinnässä ja yhteistyökumppaneiden yhteistyössä on yksi tämän vuoden painopisteistä

Tällä hetkellä seurassa on lisenssipelaajaa ja jäsenmaksun maksaneita jäseniä n. 380-kannatusjäsenet mukaan lukien. PiPS:ssä toimii kaikkiaan 12 nuorten joukkuetta, kolme miesten joukkuetta ja yksi naisten joukkue. Joukkueemme osallistuvat aktiivisesti talvisin futsal-sarjoihin.

Miesten edustusjoukkue pelaa 5. divisioonassa, M35 ja M45 joukkueet samoin kuin nuorten joukkueetkin pelaavat SPL:n Turun piirin sarjoissa ja aluesarjoissa. Naisten edustusjoukkue pelaa 4.divisioonassa.

Piikkiön Palloseuran jokavuotisia toimintoja ovat jalkapallopelien lisäksi päiväkotifutis piikkiöläisten päiväkotien kanssa, jalkapallokoulu 5-11 vuotiaille sekä kesäleiri Harvaluodon leirialueella. Lisäksi perheen pienimmät 3-5-vuotiaat voivat osallistua Perhefutikseen tai jalkapalloleikkikouluun.