Maksuton pelinohjaajakoulutus 3.8.2021, ilmoittaudu mukaan

Maksuton pelinohjaajakoulutus järjestetään tiistaina 3.8.2021 klo 15-19 PiPSin toimistolla. Pelinohjaajakoulutus on tarkoitettu 2009-syntyneille ja siitä vanhemmille tytöille ja pojille. Koulutus valmistaa toimimaan pelinohjaajana 7-11-vuotiaiden lasten otteluissa. Pelinohjaajakoulutus tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloon uudesta näkökulmasta sekä antaa lisävalmiuksia toimia lasten kanssa.

Mitä saat toimiessasi pelinohjaajana:

  • Uusia mahdollisuuksia toimia jalkapallon parissa
  • Kokemuksia lasten ohjaamisesta
  • Tutustut Kaikki Pelaa -ohjelman arvomaailmaan
  • Jalkapallosäännöt tulevat tutuksi
  • Ensimmäiset askeleet tienata taskurahaa verokortilla

Milloin, missä ja miten mukaan:

  • Tiistaina 3.8.2021 klo 15-19
  • PiPSin toimisto, Hadvalantie 8, Piikkiö
  • Ilmoittaudu mukaan 2.8.2021 mennessä

Ilmoittaudu tästä maksuttomaan pelinohjaajakoulutukseen

Jos tulee kysyttävää, niin ole yhteydessä pelinohjaajakoulutuksen kouluttajaan Atte Mäkeen, PiPSin valmennuspäällikkö 045 1191223, kesälomalla 1.8.2021 asti. Voit olla heinäkuun aikana yhteydessä seuran puheenjohtajaan Mirva Knaapiin, 040 5090384

 

Kesän odotetuin leiri – ilmoittautuminen on alkanut

Piikkiön Palloseuran perinteinen leiri järjestetään 5.-9.7.2021 ja leirieskari on 8.-9.7.2021 Harvaluodossa. Leiriohjelma tulee olemaan ainutlaatuinen ja unohtumaton. Leirillä leikitään, pelataan futista, uidaan, kisaillaan, liikutaan luonnossa ja yövytään teltassa.

Leiri on tarkoitettu 2012-2008-syntyneille tytöille ja pojille ja leirieskari on 2013-syntyneille tytöille ja pojille. Leirin hinta on 130euroa sisältäen leiriohjelman, ruoat, neljä yötä teltassa ja leiri t-paidan. Leirieskarin hinta on 40euroa sisältäen leiriohjelman, ruoat, yhden yön teltassa ja t-paidan.

Leirille ilmoittautuminen

Leirieskariin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 23.6. mennessä. Poikkeuksellisten aikojen vuoksi leiri toteutuu mikäli leiriläisiä on vähintään 40.

Vielä ehtii mukaan PiPSin Jalkapallokouluun kesäloman alkuun

Jalkapallokoulu järjestetään neljän päivän minipäiväleirinä 7.-10.6.2021 POP Pankki Areenalla, Piikkiössä. Jalkapallokoulu on tarkoitettu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille 5-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Lapset jaetaan ryhmiin huomioiden ikä ja jalkapallokokemus/taitotaso, jolloin jokainen pääsee oppimaan uutta hyvässä ympäristössä. Jalkapallokoulun päivät alkavat klo 10 ja päättyvät klo 14. Päivien aikana harjoitellaan futista erilaisten harjoitteiden, pelien, leikkien ja kilpailujen avulla. Mukaan tarvitset säärisuojat, jalkapallon ja juomapullon sekä runsaasti reipasta mieltä.

Jalkapallokoulun hinta on 65e sisältäen koulun ohjelman, Kavalton tilan välipalan ja t-paidan. Jos tarvitset oman pallon, sellainen on mahdollista tilata ilmoittautumisen yhteydessä, hinta 10e.

Rehtorina jalkapallokoulussa toimii valmennuspäällikkö Atte Mäki.

Tässä linkki ilmoittautumiseen 

 

Apuohjaajaksi PiPSin leirille

Piikkiön Palloseura hakee 5.-9.7.2021 järjestettävälle perinteiselle jalkapalloleirille nuoria vapaaehtoisia apuohjaajia auttamaan leirin läpiviennissä ja suunnittelussa. Leiri järjestetään, jos rajoitukset sen sallivat. PiPS kouluttaa apuohjaajat tehtävään kevään aikana.

Sovellut apuohjaajaksi, mikäli

* olet 2007-2003-syntynyt
* olet sosiaalisesti avoin ja tulet hyvin toimeen lasten kanssa
* pystyt johtamaan harjoitteita ja leikkejä
* olet innokas oppimaan uutta sekä kiinnostunut jalkapallosta lajina

Avuksi katsotaan

* kokemus leiristä leiriläisenä tai ohjaajana
* aiemmin suoritettu pelinohjaajakoulutus (tätä osiota ei tarvitse uudelleen suorittaa)
* aikaisempi kokemus pelinohjaajana toimimisesta
* Palloliiton aikaisempi E-kurssi tai ylemmät valmentajakoulutukset
* isosena tai tukioppilaana toimiminen
* muu lasten ohjaamiseen liittyvä koulutus tai kokemus

Ohjaaja saa todistuksen käymästään koulutuksesta sekä leiriohjauksestaan.

Ilmoittaudu mukaan 28.5.2021 mennessä,

tässä ilmoittautumislinkki 

Lisätietoa voi kysellä:

valmennuspäällikkö
Atte Mäki 045 1191 223 atte.maki97@gmail.com

toiminnanohjaaja
Heli Paakki 045 6735 602 heli.paakki@gmail.com

Tervetuloa PiPSin jalkapallokoulun minipäiväleirille kesäloman alkuun

PiPSin Jalkapallokoulun ilmoittautuminen on avattu!

Jalkapallokoulu järjestetään neljän päivän minipäiväleirinä 7.-10.6.2021 POP Pankki Areenalla, Piikkiössä. Jalkapallokoulu on tarkoitettu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille 5-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Lapset jaetaan ryhmiin huomioiden ikä ja jalkapallokokemus/taitotaso, jolloin jokainen pääsee oppimaan uutta hyvässä ympäristössä. Minipäiväleirin päivät alkavat klo 10 ja päättyvät klo 14. Päivien aikana harjoitellaan futista erilaisten harjoitteiden, pelien, leikkien ja kilpailujen avulla. Mukaan tarvitset säärisuojat, jalkapallon ja juomapullon sekä runsaasti reipasta mieltä.

Jalkapallokoulun hinta on 65e sisältäen koulun ohjelman, välipalan ja t-paidan. Jos tarvitset oman pallon, sellainen on mahdollista tilata ilmoittautumisen yhteydessä, hinta 10e.

Rehtorina jalkapallokoulussa toimii valmennuspäällikkö Atte Mäki.

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä mukaan PiPSin jalkapallokouluun:

Ilmoittaudu tästä linkistä Jalkapallokouluun

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, niin ole yhteydessä

Atte Mäki, valmennuspäällikkö 045-1191223

Heli Paakki, toiminnanohjaaja 045-6735602

PiPSin maksuton 2014-16-syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapallon kokeilujakso huhti-toukokuussa

PiPSin 2014-16-syntyneiden tyttöjen ja poikien toiminta alkaa. Nyt on hyvä mahdollisuus kokeilla sitoumuksetta ja maksutta Piikkiön Palloseuran 2014-16-syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapalloa. Maksuton kokeilujakso uusille pelaajille huhti-toukokuussa ja vasta jatkaessaan kesäkuussa joukkueessa pelaaja sitoutuu kauden 2021 seuramaksuun.

 

HARJOITUKSET:

Harjoitukset ovat maanantaisin klo 18-19

Piikkiön liikuntahallin kentällä, Hallitie 2 Piikkiö

YHTEYSHENKILÖT:

Atte Mäki 0451191223

SEURAMAKSU:

Seuran toimintamaksu on 100e kaudella 2021. Lisäksi kaikille seuramme pelaajille tulee seuran jäsenmaksu 50e

 

Mukaan tarvitset lenkkarit/nappikset, säärisuojat, juomapullon ja jalkapallon. Lapsella tulee olla kokeilujaksolla oma tapaturmavakuutus. Vakuutus on otettavissa myös seuran kautta.

 

Tässä linkki ilmoittautumiseen maksuttomaan 2014-16-syntyneiden tyttöjen ja poikien huhti-toukokuun kokeilujaksoon:

Maksuton 2014-16-syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapallon kokeilujakso Ilmoittautuminen

 

Tervetuloa rohkeasti tutustumaan!

PiPS jalkapallo- ja urheilukirppis

Tätä on kyselty ja nyt Piikkiön Palloseuran jalkapallo- ja urheilukirppis on aktivoitu Facebookissa. Tässä linkki PiPS jalkapallo- ja urheilukirpppikseen.

PiPSin jalkapallo- ja urheilukirppiksellä voit myydä, ostaa, vaihtaa ja antaa eteenpäin jalkapallo- ja urheilutarvikkeita/vaatteita. Muutamia kaupankäynnin pelisääntöjä on, jotta kaupanteko olisi mukavaa ja sujuvaa, ja niistä pääset lukemaan lisää ryhmän liittymispyynnön yhteydessä. Tärkein pelisääntö on, että muistat käydä kauppaa muiden kanssa niin kuin toivoisit itsesi kanssa käytävän. Laitetaan jalkapallo- ja urheilutarvikkeet kiertoon!

Kesä 2021, perhefutis, jalkapallokoulun minipäiväleiri ja kesäleiri

Kesä 2021, mitä kivaa vois tehdä? Meillä on tarjolla miellyttäviä hetkiä liikunnan ja jalkapallon parissa: perhefutis, jalkapallokoulun minipäiväleiri ja kesäleiri. Perhefutiksen ilmoittautuminen on avattu ja alla on linkit ilmoittautumiseen. Jalkapallokoulun minpäiväleirin ilmoittautumiseen pääset tästä ja kesäleirin ilmoittautumiset avautuvat huhtikuun aikana.
 
Perhefutis on 3-6-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa pelien ja leikkien avulla on tarkoitus luoda miellyttäviä hetkiä liikunnan ja jalkapallon parissa. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.
 
Perhefutis alkaa 12.5.2021 Puostan nurmikentällä, Puostantie 1, Piikkiö. Ryhmiä on kaksi klo 17:30 ja klo 18:30.
 
Toiminta käsittää yhteensä 12 ohjattua kertaa 11.8.2021 asti. Taukoa on heinäkuussa 14.7. ja 21.7. Yhden kerran pituus on 45 minuuttia. Vuoron jälkeen kentälle on mahdollista jatkaa omatoimista puuhamista, mikäli energiaa riittää. Ohjaajina toimivat seuramme nuoret vetäjät.
 
 
 
Perhefutis maksaa 60 euroa per lapsi. Maksu sisältää SPL:n korttelipassin, vakuutuksen, ohjauksen ja t-paidan. Toiminta alkaa, jos rajoitukset sen sallivat. Perhefutis laskutetaan vain sen toteutuessa. Mikäli Perhefutis ei rajoitusten takia toteutuisi, ilmoittautujille ei synny kuluja.
 
 

Lue ja liiku Huuhkajat lentoon -kampanja

Suomen Palloliitto toteuttaa keväällä Lue ja liiku Huuhkajat lentoon -kampanjan, joka yhdistää lukemisen ja liikunnan riemun Huuhkajien historialliseen EM-lopputurnauspaikkaan. Kaikille Suomen päiväkodeille, eskareille ja alakoulujen 1., 2. ja 3. luokan oppilaille suunnatun kampanjan suojelijana toimii Jenni Haukio.

Opettajat voivat ilmoittaa luokkansa tai ryhmänsä mukaan 19.4. mennessä. Ilmoittautumislomake on alla olevassa Suomen Palloliiton nettisivulinkissä.

Kampanjaan osallistuvat luokat ja ryhmät ansaitsevat luku- ja liikuntasuorituksilla sulkia omille luokkahuuhkajilleen. Tavoitteena on saada huuhkaja liitoon ja EM-kisoihin sulkien avulla. Lapset saavat kannustusta maajoukkuepelaajilta muun muassa videotervehdysten, tehtävien ja lukuvinkkien kautta.

Lisätietoa Suomen Palloliiton -nettisivuilta

Lue ja liiku Huuhkajat lentoon -video, jossa on mukana Markku Kanerva

Piikkiön Palloseuran uusin yhteistyökumppani ja PiPS-pizza kysely

Tässä linkki PiPS-pizza kyselyyn
 
 
Piikkiön Palloseuran yhteistyökumppaniperheen uusin jäsen on Istanbul Kebab Pizzeria. Heidän valikoima täydentyy PiPS-pizzalla. Nyt pääset äänestämään pizzaan kolme täytettä. Vastausaika 17.-22.3.2021 🍕⚽♥️
 
Jokainen myyty PiPS-pizza tukee 50 sentillä Piikkiön Palloseuran juniorijalkapallotoimintaa.
1 2 3 11